China Het Broodje dat van CZ Purlin Machine vormt fabrikant

Meer dan 20 Jaar Beroepservaring, de Kwaliteit van China Taiwan, het Vastelandsprijs van China.

Nieuws

May 26, 2020

Voordelen van koude gevormde staalbouw

Gemaakt door de Lichte Ontwerpende Machine van het Maatstaal

(Howick-de Ontwerpende Machine van de Stijlbundel)

 

Staal het ontwerpen snel wordt de aangewezen de bouwmethode onder de werelden. De lichte staalstructuur is een soort jongelui en uiterst is het de structuursysteem van het vitaliteitsstaal, wijd de gebruikte in het algemeen industriële en landbouw, commerciële, de dienstbouw, enz. geweest.

Waarom het lichte staal zo populair is?

1. Veelzijdigheid en flexibiliteit in ontwerp

Het lichtgewicht-nog-sterke geprefabriceerde staal kan een brede serie van specifieke, unieke ontwerpbehoeften ontmoeten.

2.Wind weerstand

De staalstructuur is licht in gewicht, hoog in sterkte, goed in algemene starheid en sterk in misvormingscapaciteit.

3.Durability

De lichte staalstructuur van de woonstructuur van al cold-formed thin-walled het systeemsamenstelling van de staalcomponent, staal-versterkt door super anticorrosief koudgewalst gegalvaniseerd blad met hoge weerstand productie, vermijdt effectief de corrosie van de plaat tijdens bouw en het gebruik, verhoogt de levensduur van lichte staalcomponenten

4. Comfort

De lichte staalmuur keurt het efficiënte energy-saving systeem goed, heeft de ademhalingsfunctie, kan de binnen luchtdroge vochtigheid aanpassen, heeft het dak de ventilatiefunctie, kan de binnenkant van het huis maken om de ruimte van de stroomlucht te vormen, waarborgt het dak binnenlandse ventilatie en de het koelen vraag.

5.Health

Verminder de milieuvervuiling die door afval wordt veroorzaakt, kan het huisvestende materiaal van de staalstructuur gerecycleerde 100% zijn

Waarom kies BMS?

BMS als bedrijf met geavanceerde technologie, heeft het ontwerp van de BMS- Lichte Ontwerpende Machine van het Maatstaal nauwkeurigheid en precisie van bij het begin verzekerd. Nauwkeurige knipsel en aanpassing van materialen voor snelle en efficiënte productie.

De lichte Ontwerpende de Machine Snellere bouw van het Maatstaal en de verhoogde productiviteit verkorten projectchronologie in menig opzicht, onmiddellijk makend bouwwerkschema's efficiënter.

laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van koude gevormde staalbouw  0

 

Contactgegevens